Startpagina Account en ondersteuning Inloggen met Apple en Verberg mijn e-mailadres

Inloggen met Apple en Verberg mijn e-mailadres

Laatst geüpdatet op Oct 10, 2026

Controleer welk e-mailadres Apple voor Roamzo heeft gebruikt

Bij Inloggen met Apple kan je gewone e-mailadres worden gedeeld, of een privédoorgifteadres als je Verberg mijn e-mailadres kiest. Bestellingen die aan een ander e-mailadres zijn gekoppeld, verschijnen mogelijk niet automatisch in dat account.

Controleer het e-mailadres in je bestelbevestiging en het adres dat Apple aan Roamzo koppelt in de instellingen van je Apple Account. Zorg dat doorsturen via het privédoorgifteadres is ingeschakeld als je daar aankoop- of klantenservicemails verwacht.

Gebruik dezelfde inlogmethode en hetzelfde e-mailadres van je aankoop wanneer je terugkeert naar je eSIMs. Roamzo verwijderen uit de inloginstellingen van Apple is niet hetzelfde als een betaald abonnement opzeggen of verlenging uitschakelen.

Als je aankopen over meerdere e-mailadressen zijn verdeeld, neem dan contact op met de klantenservice om te laten controleren of je de eigenaar bent. Deel je Apple-wachtwoord of verificatiecodes niet. We kunnen toegang niet samenvoegen op basis van alleen een ongeverifieerd e-mailadres dat in de chat wordt genoemd.

Gerelateerde handleidingen

Neem contact op met de klantenservice