Bruk påminnelseslenken eller gå tilbake til handlekurven
En handlekurvpåminnelse kan åpne de lagrede varene dine igjen og ta deg videre mot kassen. Siden sjekker gjeldende tilgjengelighet, priser og eventuelle rabatter før betalingen klargjøres.
Du kan se varene dine mens kassen klargjøres. Kontroller det endelige totalbeløpet og abonnementsdetaljene før du betaler; en lagret handlekurv er verken en reservasjon eller en fullført bestilling.
Hvis du allerede har betalt, sjekk ordrehistorikken først og ikke kjøp de samme varene på nytt. Påminnelser kan være forsinket i forhold til den siste aktiviteten din.
Bruk avmeldingsalternativet i påminnelses-e-posten hvis du ikke ønsker flere handlekurvpåminnelser. Hvis lenken har utløpt eller en vare ikke lenger er tilgjengelig, velg et tilgjengelig alternativ på nettstedet eller be kundestøtte om hjelp.