השתמשו בקישור התזכורת או חזרו לסל
תזכורת לסל יכולה לפתוח מחדש את הפריטים ששמרתם ולהוביל אתכם לתשלום. העמוד בודק זמינות עדכנית, מחירים וכל הנחה שחלה, לפני הכנת התשלום.
ייתכן שהפריטים יוצגו בזמן שתהליך התשלום נמצא בהכנה. בדקו את הסכום הסופי ואת פרטי החבילה לפני התשלום; סל שמור אינו שריון של הפריטים או הזמנה שהושלמה.
אם כבר שילמתם, בדקו קודם את היסטוריית ההזמנות ואל תרכשו שוב את אותם פריטים. הודעות תזכורת עשויות להגיע באיחור ביחס לפעילות האחרונה שלכם.
השתמשו באפשרות להסרה מרשימת התפוצה בהודעת התזכורת אם אינכם רוצים לקבל תזכורות נוספות לסל. אם פג תוקף הקישור או שפריט כבר אינו זמין, בחרו אפשרות עדכנית באתר או בקשו עזרה מהתמיכה.