Χρησιμοποιήστε την επιλογή διαγραφής λογαριασμού
Συνδεθείτε και ανοίξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας για να βρείτε την επιλογή διαγραφής. Ακολουθήστε τα βήματα επιβεβαίωσης ώστε το αίτημα να συνδεθεί με τον σωστό λογαριασμό, στον οποίο έχετε συνδεθεί με επαληθευμένα στοιχεία.
Πριν από τη διαγραφή, ελέγξτε τις ενεργές υπηρεσίες, τις επερχόμενες χρεώσεις ανανέωσης και τυχόν αιτήματα υποστήριξης για τα οποία εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια. Η διαγραφή λογαριασμού δεν αποτελεί τρόπο επίσπευσης της επιστροφής χρημάτων και η αφαίρεση της εφαρμογής από το τηλέφωνό σας δεν διαγράφει από μόνη της τον λογαριασμό.
Ορισμένα αρχεία συναλλαγών ή άλλα στοιχεία ενδέχεται να πρέπει να διατηρηθούν για νομικούς ή λογιστικούς λόγους ή για την πρόληψη απάτης. Δείτε την πολιτική απορρήτου για τον προβλεπόμενο χειρισμό των προσωπικών δεδομένων.
Αν δεν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό ή η επιλογή διαγραφής δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη από το email αγοράς. Ενδέχεται να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ιδιοκτησία. Μην στέλνετε έγγραφα ταυτοποίησης προτού η ομάδα μας σας εξηγήσει μια ασφαλή και κατάλληλη διαδικασία επαλήθευσης.