Použijte možnost smazání účtu
Přihlaste se a v nastavení účtu najděte možnost smazání. Projděte kroky potvrzení, aby byl požadavek přiřazen ke správnému ověřenému účtu.
Před smazáním zkontrolujte aktivní služby, nadcházející platby za obnovení a případné požadavky na podporu, které ještě potřebujete vyřešit. Smazání účtu není zkratkou k vrácení peněz a samotné odebrání aplikace z telefonu účet nesmaže.
Některé záznamy o transakcích nebo jiné záznamy může být nutné uchovat z právních či účetních důvodů nebo kvůli prevenci podvodů. Podrobnosti o nakládání s osobními údaji najdete v zásadách ochrany osobních údajů.
Pokud nemáte přístup k účtu nebo možnost smazání nefunguje, kontaktujte podporu z e-mailu použitého při nákupu. Může být nutné ověřit vlastnictví. Neposílejte doklady totožnosti, dokud vám náš tým nevysvětlí bezpečný a vhodný postup ověření.