Käytä muistutuslinkkiä tai palaa ostoskoriisi
Ostoskorimuistutus voi avata tallennetut tuotteesi uudelleen ja ohjata sinut kassalle. Sivu tarkistaa nykyisen saatavuuden, hinnat ja mahdollisen alennuksen ennen maksun valmistelua.
Tuotteesi voivat näkyä samalla, kun kassaa valmistellaan. Tarkista lopullinen kokonaissumma ja liittymän tiedot ennen maksamista; tallennettu ostoskori ei ole varaus eikä valmis tilaus.
Jos olet jo maksanut, tarkista ensin tilaushistoriasi äläkä osta samoja tuotteita uudelleen. Muistutusviestit voivat tulla viiveellä viimeisimpään toimintaasi nähden.
Peruuta muistutusviestien tilaus sähköpostissa olevasta linkistä, jos et halua enää ostoskorimuistutuksia. Jos linkki on vanhentunut tai tuotetta ei ole enää saatavilla, valitse verkkosivustolta saatavilla oleva vaihtoehto tai pyydä apua tuelta.